Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

[CES 2016] Samsung's Future TV Zone



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 14. Nézettség: 467

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 14. 20:30
Óriás tévé
A dél-koreaiak tehát élen járnak a televíziós iparban, amit nemcsak az előbb felsorolt, hanem a Future TV Zone néven bemutatott eszközök is bizonyítanak, ezek januárban Las Vegasban léptek porondra.
péntek, 2016. október 14. 20:30
A gyártó szeme fénye a 170 inches képet garantáló modell volt, amihez nyilván már óriási nappalira lesz szükség, hiszen közelről szinte élvezhetetlen, gondoljunk csak bele, nagyjából kétszer akkora, mint amilyen tévékkel a felhasználók legnagyobb része rendelkezik.
péntek, 2016. október 14. 20:30
A másik gyönyörűség a moduláris technológiával ellátott tévé volt. A koncepció lényege, hogy a képernyő több elemből épül fel, amik külön-külön mozgathatók, így a képarány mellett a megjelenített tartalom is változtatható, tehát vagy egy szélesvásznú mozit tekintünk meg, vagy pedig régebbi, klasszikus 4:3-as videót nézünk vissza lurkókról, minden esetben a felület teljes egészét ki lehet használni.
péntek, 2016. október 14. 20:31
Semmi keret
Apropó, felület. Sokan nem az alapján választanak tévét, hogy milyen számokkal próbálják meg magukhoz édesgetni őket a cégek, hanem ránéznek egy termékre: az vagy tetszik, vagy nem.
péntek, 2016. október 14. 20:31
Pár évvel ezelőtt a tévék szélén több centiméteres kávával, ezért mai szemmel nézve kicsit ormótlannak tűnő dizájnnal találkozunk, addig a Samsung idei palettájába már bekerült a világon elsőként egy keret nélküli, hajlított kijelzőjű televízió.
péntek, 2016. október 14. 20:31
Hogy azért ne csak ezzel tudjon villogni a vállalat, a készülékkel együtt bevezette a Quantum Dot technológiát, amire Joe Stinziano, a Samsung Electronics alelnöke azt mondta, hogy ez egy jövőt meghatározó megoldás, ami élesebb és fényesebb képpontokat tesz lehetővé.
péntek, 2016. október 14. 20:31
HDR okostévék
Végül, de nem utolsósorban megint az LG, illetve a Sony kerül előtérbe, köszönhetően a HDR technológiával felvértezett okostévéjének. A HDR, vagyis a nagy dinamikatartományú kép lényege, hogy egy képen belül világosabb és sötétebb területeket is meg lehet jeleníteni, ezáltal részletgazdagabb végeredmény érhető el: a fehérek világosabbak, a feketék sötétebbek.
péntek, 2016. október 14. 20:31
Ezt már az okostelefonok kamerái és a fejlettebb fényképezők is támogatják, tehát napi szinten generálódik a tartalom.
péntek, 2016. október 14. 20:32
A folyamatba a játékgyártók is becsatlakoztak, a legújabb játékok akár HDR-képes tévéken is játszhatók: szembetűnő a különbség, főleg egy éjszakai jelenet során. A Sony a Slim Backlight Drive technológiát alkalmazza, ami oda irányítja a fényt, ahol a képernyőnek arra leginkább szüksége van. Az LG szorosan ott lohol a Sony mögött, az idei évre is számos HDR-es termékkel készültek, amik már meg is vásárolhatók.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal