Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Samsung 110” 8K 3D SUHD TV at CES 2015



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 14. Nézettség: 417

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 14. 20:33
Összelegózható tévé
A nagyobb gyártók mellett a kevésbé ismert cégek is mutattak már be egészen érdemleges megoldásokat. A Haier például egy moduláris tévével ejtette ámulatba a népet. Míg a Google ilyen összelegózható okostelefonon dolgozik, addig a kínaiak a tévét szednék darabjaira. A lényege az volt, hogy a képernyőt cserélni lehetett: választhatunk a Full HD és a 4K felbontású kijelzők közül.
péntek, 2016. október 14. 20:33
A készülékhez rengeteg modult adtak ki: csatlakoztatható volt mérleg, lépésszámláló, alvásfigyelő.
A beépített kamera segítségével a tévé képes automatikusan szabályozni a fényerőt, vagy szólni, ha a felhasználó túl közel ült a képernyőhöz. Arról is gondoskodott, hogy ha a néző túl sokat ül a tévé előtt, ezt jelezte, majd fokozatosan elkezdte csökkenteni a fényerőt, hogy megóvja a szemünket.
péntek, 2016. október 14. 20:33
Wow! 8K-s tévé
Szintén érdekes előrelépés volt a Samsung 2014 elején debütáló 98 hüvelykes, 8K-s televíziója, ami egészen elképesztő képpontsűrűséget garantált, és 7680 x 4320 pixelt jelenített meg. Akkoriban még alig volt pár tartalom, amivel demózni lehetett a kütyü tudását, de például az idei olimpiát már lehetett ilyen szuperfelbontásban nézni Japánban. Nem csoda, hogy a Panasonic és a Sony is hasonló tévé megvalósításán fáradozik, de ők már a 2020-as játékokra koncentrálnak.
péntek, 2016. október 14. 20:34
A Samsung egy évvel később már 110 inchen döbbentette meg a nézelődőket (ez látható a fenti videón), ráadásul egy szemüveg nélküli 3D-s tévével, így tényleg csak elég volt leülni a képernyő elé: olyan minőségű volt a tartalom, mintha egy üvegen át néztünk volna ki az ablakon. Az LG szintén belekóstolt már a 8K világába, ők 2016-ig váratták a nagyérdeműt, hogy a Samsung első 8K-s modelljével megegyező méretű és felbontású tévét mutassanak be.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal