Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

#IoT & the Future of Living | #Panasonic LIVE@CEATEC 2016A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 14. Nézettség: 287

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 14. 20:38
Láthatatlan televíziót mutatott be a Panasonic
péntek, 2016. október 14. 20:38
Átlátszó tévét mutatott be a Panasonic a Japánban lezajlott Ceatec show keretében.
Sok évtizeddel ezelőtt még azon is ámult-bámult mindenki, ha valakinek televíziója volt a nappaliban.
péntek, 2016. október 14. 20:39
Később a színes tévék, majd a síkképernyős megoldások hozták lázba az embereket, ám azóta sem kell panaszkodnunk, hiszen folyamatosan érkeznek a lehetetlenebbnél lehetetlenebbnek tűnő megoldások
péntek, 2016. október 14. 20:39
Átlátszó tévé
A Panasonic a Japánban zajló Ceatec kiállításon leplezte le a korábban napvilágot látott készülékének újabb prototípusát, ami látogatók számos csoportját vonzotta magához. Nem véletlen, hiszen az eszköz kvázi láthatatlan, kikapcsolt állapotban mindössze egy átlátszó üveglapnak tűnik,
így akár dekoratív elemként is szolgálhat a nappaliban vagy épp a hálószobában.
péntek, 2016. október 14. 20:39
A gyártó szerint ez a jövő kijelzője, bár egyelőre meglehetősen szűkszavúak voltak a technológia hátterével kapcsolatban. Az Engadgetnek is annyit sikerült kihúznia a gyártóból, hogy egy üvegbe épített áramkörről, hálóról beszélhetünk.
péntek, 2016. október 14. 20:39
A képernyő előnye, hogy az üveglap felületén a helyzete változtatható, így akár az alacsonyabb, akár a magasabb felhasználók is kényelmes pozícióba helyezhetik. Akár kisebb képet is ki tud vetíteni, így mögé akár polcokat, tárgyakat is rakhatunk.
péntek, 2016. október 14. 20:39
OLED-technológiát használnak, a pixeleknek tehát nincs szükségük háttérvilágításra, hanem önmagukat világítják meg. Az OLED további előnyei közé tartozik, hogy egyrészt nagyon kevés energiát fogyaszt, másrészt pedig rendkívül vékony megoldásokba is építhető, a szerves vegyület csak elektromos áram hatására világít, kikapcsolt állapotban teljesen áttetsző.
péntek, 2016. október 14. 20:40
A kijelzőről lehet vezérelni a zenét, az otthoni okoseszközöket, de akár kép- és filmnézésre is használható. A januári CES show alkalmával leleplezett prototípushoz képest a mostani változat sokkal fényesebb, és még átlátszóbb.
péntek, 2016. október 14. 20:40
Viszont van egy rossz hír azoknak, akik megvennék a televíziót: az továbbra is prototípus, a gyártó ígéretei szerint jó esetben három év múlva kerülhet a boltokba.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal