Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Возможности РЛС "Ирбис-Э"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. november 13. Nézettség: 363

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. november 13. 20:05
Az exportra szánt Szu-35-ösök is megkapják a legújabb Irbisz radarokat
A RIA Novosztyi információi szerint alaposan feltuningolják az exportra szánt Szu-35-ösöket – a legmodernebb avionikai berendezések közé bekerült az Irbisz-E fedélzeti rádiólokációs állomás is.
vasárnap, 2016. november 13. 20:06
• Az exportra szánt Szu-35-ösöket alaposan feltuningolják
• Az Irbisz radar teljes egészében az orosz ipar terméke
• A pilóta munkáját teljesen digitalizált környezet segíti
vasárnap, 2016. november 13. 20:06
Az Irbisz, ez a passzív fázicsrács technológiájú radar teljes egészében az orosz ipar terméke. Kisugárzáson az átlagos teljesítménye 5 kW, de ez növelhető 20 kW-ig. A sugárnyaláb ugyan fázisrácsvezérelt, de a nagyobb letapogatási tartomány elérése érdekében az antenna kettő darab elektro-hidraulikus motor segítségével mozgatható. A célok felderítési távolsága eléri a 400 km-t és egyidőben 30 darab légi és 4 földi cél megfigyelésére képes, ezek közül a legveszélyesebb 8 célra tud fegyverzetet irányítani.
vasárnap, 2016. november 13. 20:06
A Szu-35-ösbe meglehetősen sok, a T-50 PAK FA-n alkalmazott technológia került. A személyzet maradt egy fő, akinek a munkáját teljesen digitalizált környezet segíti. A két fő képernyőn minden adatot képes megjeleníteni, ami a pilóta számára szükséges a navigálástól és a rendszerek kezelésén át a fegyverzeti rendszerek alkalmazásáig. Ez az első repülőeszköz, amelybe a teljes egészében orosz fejlesztésű BINSZ (Nem Inerciális Navigációs Rendszer) került. A BINSZ alkalmazásával a repülőgép a GPS vagy GLONASS műholdak vétele nélkül képes a repülés teljes ideje alatt a pontos navigációra.
vasárnap, 2016. november 13. 20:06
A Szu-35 hasznos fegyverterhelése 8 000 kg, fegyverfelfüggesztési pontjai száma 12. Az irányított levegő-levegő és levegő-föld rakéták mellett hagyományos bombák célbajuttatására is alkalmas. Ezek típusai megegyeznek a Szu-30MK-n alkalmazottakéval, azonban a tervek között szerepel a lézervezérlésű eszközök rendszeresítése is.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal