Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Nokia 150



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2016. december 14. Nézettség: 367

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2016. december 14. 21:00
Tízezer forintba sem kerülnek: itt vannak az új Nokia-telefonok
Bemutatkoztak a Microsoft utáni új Nokia-korszak első telefonjai. Igazán olcsók, de ezek még a hagyományos fajták.
A HMD be is jelentette az új éra első Nokia márkájú készülékeit, de aki androidos okostelefont várt, annak még várnia kell – azok érkezéséről ide kattitva olvashat –, a most bemutatott Nokia 150 és a Nokia 150 Dual SIM ugyanis igazi butatelefonok, hagyományos felhasználói felülettel. Az alsókategóriába sorolt eszközökön a Nokia Series 30+ operációs rendszer fut.
szerda, 2016. december 14. 21:00
A két új Nokia-modell 2,4”-es QVGA (320 x 240 pixeles) kijelzővel és T9 alfanumerikus billentyűzettel érkezik. Kamera is van a hátoldalon, méghozzá LED-vakus. Lesz Bluetooth 3.0 és előre telepített Snake Xenzie, valamint a Gameloft Nitro Race-ének próbaváltozata. FM rádió is lesz a telefonokban, sőt MP3-lejátszó is, és mivel a microSD-támogatás sem hiányzik belőle, igazán hasznos lehet, ha zenét hallgatna a tulajdonosa.
Mindkét modell 22 órányi beszélgetési időt kínál, az egy SIM-es változat 31 napos, a két SIM-es 25 napos rendelkezésre állást. A legszebb az egészben, hogy a jövő év első negyedében fekete és fehér színben érkező készülékek ára (adók nélkül) 26 dollár. És tényleg nem kell lenézni ezeket az eszközöket, sok olyan felhasználó van ugyanis, aki csak telefonálni vagy SMS-ezni szeretne a készülékével, nekik a kedvező ár, no meg a Nokia név bizonyosan vonzó lehet.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal