Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The Duel Timo Boll vs KUKA RobotA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2017. január 22. Nézettség: 295

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2017. január 22. 12:30
Garantálná a német munkahelyeket a Kuka új tulajdonosa
A vállalat átvétele után a kínai tulajdonos megerősítette a 3500 munkahely megőrzését a Kuka ipari robotgyártó vállalat augsburgi székhelyén.
vasárnap, 2017. január 22. 12:30
Hosszú távú a befektetésünk, a munkahelyek ma is és holnap is biztonságban lesznek - jelentette ki Andy Gu, a kínai Midea alelnöke az Augsburger Allgemeinen lapnak adott interjúban, hozzátéve, hogy a cég központja is Németországban fog maradni. "A Kuka német vállalat és az is marad" - szögezte le.
vasárnap, 2017. január 22. 12:30
A kínai Midea háztartásigép-gyártó vállalat a múlt évben tett kivásárlási ajánlatot a Kuka részvényeseinek és közel négymilliárd eurót fordított a részvények közel 95 százalékának a felvásárlására.
vasárnap, 2017. január 22. 12:30
A Midea elnökhelyettese hangsúlyozta, miközben a hűtőszekrények és mosógépek piaca Kínában már szinte telített, a növekvő munkaerőköltségek miatt az ipari folyamatok automatizálása óriási növekedési lehetőségeket kínál a Kuka által gyártott ipari robotoknak.
4 megjegyzés | 1 / 1 oldal