Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

With AI, our words will be a window into our mental health



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. január 27. Nézettség: 352

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2017. január 27. 19:43
Ilyen lesz az életünk öt év múlva az IBM szerint
A legszórakoztatóbb dolgok egyike olyan prognózisokat olvasni, amik megmondják, hogyan fogunk élni öt év múlva. Ha összejön, azért, ha nem, akkor meg azért. Soron következő versenyzőnk az IBM.
péntek, 2017. január 27. 19:44
2017 elején már derékig állunk az internetben és a hét másodperces aranyhalszintig lesüllyedt figyelemkorlátban. Ez egyfelől kedvez a jegyzetelő és time management-rendszerek fejlesztőinek, mert előbb-utóbb mindannyian könnyes és bevérzett szemekkel fogjuk gamifikálni a sarki sörvásárlást, másfelől bárki másnak, aki ígéreteket tesz a jövőre nézve, ugyanis gyorsabban felejtünk és többet. Sokkal.
péntek, 2017. január 27. 19:44
. Okkal alapoz az egészségügy is a klinikai tesztek miatti öt éves kiváró periódusra – már csak azért is, mert hónapok múlva már egyáltalán nem fogunk emlékezni arra, hogy melyik cég melyik gyógyszere vagy művégtagja mit fog csinálni pontosan, csak arra, hogy már fejlesztés alatt van.
péntek, 2017. január 27. 19:44
Pontosan ilyen a jövőkutatás is: létező prototípusokból, koncepciótervekből, Kickstarterre szabadított és a kínai shenzhen-maffia által azonnal lelopott változatokból, összefoglalókból és piaci pletykákból spekuláljuk előre, hogy melyik robotnő lesz hálásabb, mennyivel gyorsabban tudnánk betegségmentesíteni a veszélyeztetett területeket és hányszor takarékosabban és környezetbarátabban tudnánk élni. Aztán eltelik húsz év és amikor az idegen civilizációk leszállnak majd a Times Square kellős közepén, még akkor is a VR-be kötve fogunk rósejbnit, írd-és-mondd, alt-chipset enni.
péntek, 2017. január 27. 19:44
mennyire lettek pontosak, de a biztonság kedvéért felhívnánk a figyelmet: a „gyorsabb lesz” és „jobb lesz” elkerülhetetlen velejárója a számítástechnika mind hardver- mind szoftveroldalának, úgyhogy nem vagyunk beljebb semennyivel, a jelzésérték főként az egészségügy és a környezetszennyezés felé kitartott fókuszban mutatkozik.
péntek, 2017. január 27. 19:45
Beszédünkből mondják meg a gépek, hogy milyen állapotban vagyunk
A cég prognózisa szerint öt éven belül a minket körülvevő rendszerek beszédünket és írásunkat vizsgálva jobban tudnak majd figyelni fizikai és mentális hogyanlétünkre. Ha az adatfeldolgozást és az ehhez használt AI számítási feladatait feldobjuk a felhőbe, gyorsabban fogjuk tudni észlelni az egyes problémákat és ennek következtében hamarabb is fogjuk tudni ezeket kezelni.
péntek, 2017. január 27. 19:45
2014-ben már készítettek olyan mobilappot az Aston University kutatói, amellyel nemcsak mozgásunkból, de hangunkból is tud következtetni a kialakuló Parkinson-kórra, tavaly pedig a University of Southern California szakértői gyártottak egy olyan elemzőrendszert, amely képes észlelni a depresszióra utaló beszédmintákat az emberi beszédben – mindezeket még az emberi észlelés és diagnózis előtt.
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal