Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Medical labs “on a chip” will serve as health detectives for tracing disease at the nanoscaleA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. január 27. Nézettség: 220

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2017. január 27. 19:49
A miniatürizált megoldások miatt jobb lesz az egészségügy
Nemcsak beszédünkből tudnának jobban mintákat elemezni az AI-rutinok, hanem elég lehetne olyan nanoméretű járőröket szabadjára engedni a testünkben, amelyek azonnal riasztanának minket egy appon keresztül, ha olyan fertőzést, mérgezést, vegyianyagot vagy bármilyen más egészségügyi, fizikai vagy kémiai anomáliát érzékelnek, amely miatt kezelésre szorulunk.
péntek, 2017. január 27. 19:49
A betegségek azonnali és preventív diagnózisa miatt a kezelések időszerűbbé, gyorsabbá válnának, a páciensek állapota is gyorsabban javulhat, nem is csoda tehát, hogy egyre hatékonyabb könny-, vér-, izzadtság- és vizeletelemző módszereken dolgoznak a szakemberek. Arra pedig már a jelenlegi technológiai szinten is képesek vagyunk, hogy a csuklónkra szerelt alvás- és sportfigyelő rendszerek a rólunk összeszedett komplett adathalmazt továbbküldjék egy AI-nak, ami azonnal szól, ha valamink nincs rendben.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal