Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

EHANG 184 AAV Manned Flight TestsA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2018. február 16. Nézettség: 161

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2018. február 16. 21:50
Lassan már lehet önvezető személyszállító drónt venni
Korábban már többször írtunk arról, hogy a drónok előbb-utóbb a hétköznapi közlekedés eszközei lehetnek. Több társaság is fejleszt dróntaxit, azonban Kína mindenkit megelőzött. A héten forgalomba állt az első utasszállító drón, igaz nem lesz olcsó.
péntek, 2018. február 16. 21:51
Túl van az első nyilvános repülésén a világ első önvezető és egyben utasszállító drónja. Az elektromos hajtású jármű egyszerűen működik: az utasnak be kell ülnie, beírni az úti célt, és a drón már viszi is a kijelölt helyre. Minden más innentől az önvezető technológia dolga.
Az Ehang 184-es sikeresen mutatkozott be Lianyungang városában.
A géppel repült Kanton polgármestere, valamint az Ehang vezérigazgatója is.
Természetesen a drónnak még megvannak a maga korlátai. Egy 100 kilogrammos utast 23 percig bír reptetni óránként 100 kilométeres sebességgel a tengerszint közelében akár kedvezőtlen időjárási körülmények között is.
péntek, 2018. február 16. 21:51
Ez nagyjából 35-40 kilométeres hatótávot tesz lehetővé.
A tesztrepülésen a gép elérte a 130 km/h órás sebességet. A tesztet 150 mérnök végezte el, több mint 1000 nap alatt több mint 1000 repülést hajtottak végre – írja a Business Insider.
Az Ehang 184 egy 2016-os Las Vegas-i kiállításon aratott először sikert, ahol bemutatták a multirotoros rendszert, amely nyolc propellerből áll.Ez lehetővé teszi azt, hogy akkor is biztonságosan lehessen landolni, ha több elem meghibásodik.
A járműnek van kétszemélyes kivitele is, azon kétszer annyi rotor van.
Az Ehang vezérigazgatója szerint a jármű biztonságos, és a közlekedés jövőjét jelenti, még akkor is, ha egyelőre elég drága.
Egy ilyen drón ára várhatóan 200 és 300 ezer dollár közé fog esni,ami átszámolva 50-75 millió forint.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal