Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

SD Express - Revolutionary Innovation for SD Memory CardsA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2018. július 1. Nézettség: 140

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2018. július 1. 13:12
SD kártya érkezhet ilyen jellemzővel, ráadásul igazán imponáló adatátviteli sebességgel.

A több mint 900 céget tömörítő SD Association nonprofit szervezet bejelentette, hogy a soron következő memóriakártya (SD Express) elméleti maximális tárolókapacitása 128 TB lehet, az adatátviteli sebessége pedig 985 MB másodpercenként.

Ezek már önmagukban is elismerésre méltó számok, de hogy mekkora fejlődésről van szó, azt jól mutatja, hogy az aktuális SD 6.0 szabvány maximális tárolókapacitása 2 TB, a legnagyobb adatátviteli sebessége pedig 624 MB/s, azaz 1,58-szor lassabb az utódnál. A jelentős ugrás annak köszönhető, hogy az új formátum integrálja a nagy sávszélességű és alacsony késleltetésű PCI Express és a NVMe interfészeket.
vasárnap, 2018. július 1. 13:13
Egy ilyen SD Express kártyán több mint 25 ezer HD felbontású filmet lehet tárolni, hogy a többi médiumról (fotók, zenék, dokumentumok) most ne is beszéljünk. Egy ilyen kis kártya különösen jól jöhet majd azokba az eszközökbe, amelyekkel 360 fokos, 8K-s videókat készítenek, illetve a játékfájlokat és adatokat tartalmazó konzolokba.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal