Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

How to Lime: Electric Scooters



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2019. január 25. Nézettség: 242

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2019. január 25. 20:42
Elektromosroller-megosztó jöhet Budapestre
Az elektromos autó és az elektromos robogó után az első közösségi elektromosroller-megosztó szolgáltatás is megjelenhet Budapesten, írja a G7.hu. Az amerikai Lime mobilapplikációjában ugyanis egy budai magánháznál pár napja feltűnt két roller. A koncepció érdekessége, hogy a cég nem épít dokkoló állomásokat az elektromos rollereknek, vagyis a felhasználok csak úgy ott hagyják a rollereket, ahol éppen leszálltak róla. Ez gyakorlatilag olyan, mint MOL Limo Budapesten: keresel egy járművet, kifizeted a bérleti díjat az applikáción keresztül, eljutsz a célig, zárolod a bérlést, majd aki arra jár, ugyanezen metódus szerint használja az eszközt. Emiatt egyébként voltak már problémái a cégnek San Franciscóban és Berlinben is, a lakóknak ugyanis nem tetszett a városszerte szétszórtan parkoló járművek.

EGY ROLLER ZÁRJÁNAK KIOLDÁSÁÉRT AMERIKÁBAN ÁLTALÁBAN 1 DOLLÁRT (280 FORINT) KELL FIZETNI AZ APPLIKÁCIÓHOZ REGISZTRÁLT HITELKÁRTYÁRÓL, A HASZNÁLAT PEDIG PERCENKÉNT 15 CENTBE KERÜL (45 FORINT).

A jármű maximális végsebessége 25 km/óra lehet, egy töltéssel pedig 60 kilométert tudnak megtenni. A cég egyébként minden városban keres olyan embereket, akik vállalják, hogy bizonyos jutalékért cserébe elviszik és feltöltik a közelükben lévő eszközöket.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal