Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

PIQO: World’s Most Powerful 1080p Pocket Projector



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2019. február 22. Nézettség: 263

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2019. február 22. 16:52
Nem várt fordulatot vett egy kis projektor története az Indiegogón. Úgy tűnik, a fejlesztőknek olyan dolgot sikerült kitalálniuk, amelyre valóban nagy szükség van.

A közösségi pénzgyűjtő oldalakon, mint amilyen az Indiegogo, több projekt is született már, egy kis projektor azonban szokatlanul nagyot futott: kitalálói 10 ezer dollárt céloztak meg az Indiegogón, de az érdeklődők végül több mint 1,7 millió dollárt, azaz nagyjából 480 millió forintnyi előrendelést adtak le rá.
A siker persze nem meglepő: egy erős felszereltséggel rendelkező projektorról van szó, amely 1080p-ben képes megjeleníteni a tartalmakat, Androidot futtat, így a legtöbb alkalmazással kompatibilis, akkumulátora 5 órányi folyamatos lejátszásra alkalmas, a videókat pedig a messzebb lévő felületekre is gond nélkül kivetíti.

Ennél azonban sokkal előnyösebb jellemző, hogy a PIQO a megszokottnál kisebb méretekkel rendelkezik, gyakorlatilag a tenyerünkben is elfér. Súlya ennél fogva szinte alig van, kábelei egyáltalán nincsenek, wifin és Bluetooth-kapcsolat révén kommunikál a csatlakoztatott eszközzel. (MindezekértEnnyi pozitívum után valahol érthető, ha az eszköz 700 dolláros (kb. 200 ezer forintos) árcimkét kapott, de aki siet, most 47 százalékos kedvezménnyel megkaphatja. Magyarországra is szállítják, de csak áprilisban.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal