Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

3D modeling a coffee pot on iPad in Shapr3DA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2019. március 2. Nézettség: 109

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2019. március 2. 22:04
Világszenzáció: magyar fiatalok cégét csodálja az Apple és a Microsoft!
Internet nélkül, akár utazás közben, gyorsan és egyszerűen lehet térbeli modelleket készíteni egy magyar startup applikációjával.
A Shapr3D alkalmazásra már a világ vezető IT cége, az Apple is felfigyelt, olyannyira, hogy zsinórban háromszor lett kiemelt applikáció az Apple Keynote-on.
A 2015-ben alapított magyar vállalkozás most egy másik technológiai óriáscéggel, a Microsofttal kezdett közös fejlesztésbe.
Eddig 1,5 millió dollár külföldi befektetést kapott az a budapesti székhelyű magyar startup, amelynek a megoldása forradalmasíthatja a különböző tárgyak tervezését. A Shapr3D applikáció a világ első iPad Pro-ra készült 3D modellező szoftvere. Segítségével internet kapcsolat nélkül, könnyen és gyorsan tudnak térbeli modelleket készíteni azok is, akiknek kevés tapasztalatuk van az ilyen munkában.
A Shapr3D applikációt már a világ 150 országában használják. A társaság, mint a sikeres stratupok általában, rendkivül gyorsan növekszik, árbevételét az elmúlt félévben megháromszorozta. Az amerikai piac mellett egyre jelentősebb a kínai piac is, ahol eladásaik havonta 50 százalékkal nőnek.
A 2015 októberétől fejlesztett megoldás sikerét jelzi, hogy megjelenése óta zsinórban háromszor volt az Apple Keynote-on kiemelt applikáció, ami eddig egyetlen magyar cégnek sem sikerült.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal