Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

ENERCAMP E1 - Smart Portable Power station



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2020. január 26. Nézettség: 338

   

Tetszik 1 Hajnal Miki kedveli
Hajnal Miki

Videó megjegyzések

vasárnap, 2020. január 26. 14:06
A töltő, ami még az energiavámpírokon is kifogna
Akár egy vámpírhadseregen is. Mondjuk a mérete sem csekély: 70.000 mAh teljesítményre képes, nagyjából akkora, mint egy régi kazettás magnó. Kempingezésre tervezték, bármit lehet tölteni róla a porszívótól a tévén át a telefonig. A mobilt vezetékkel és anélkül is rá lehet csatlakoztatni. A környezettudatosság jegyében napelemmel is tudja tölteni magát.

Egy energiabunker – első ránézésre ez jut az ember eszébe, ha rápillant az Enercamp E1-re. Az okos energiabank tényleg átütő teljesítménnyel jelentkezik: 70,000-mAh kapacitással bír. Nem csúfolódásképp nevezik tábori vagy kempingezéshez ideális töltőnek. Ő a külső akkumulátorok császára.
Kívülről úgy néz ki, mint egy modern, böhöm nagy táskarádió. Szükség is van a méretére, hisz van rajta car port, USB-bemenet, és hagyományos, 110 voltos konnektor is, vagyis lehet terhelni rendesen.
Mindent feltölt a Jézuskától a géppuskáig
Az Enercampről szóló kickstarteres leírás szemlélteti, mire képes a töltő. Egy MacBookot ötször lehet feltölteni vele, egy mini projektort hétszer, míg egy 1100 mAh-es drónt 23-szor. Egy 45 wattos LED tévét kilenc, egy 60 wattos hűtőt hét órán át képes árammal ellátni.
Nagy előnye, hogy vezeték nélkül is prímán tölt, csak a tetejére kell helyezni az okostelefont. Így összesen egyszerre akár négy telefont is tud tölteni (egyet vezeték nélkül, hármat USB-csatlakozóval).
Az újhullámos okos eszközökkel együtt tartva az Enercamp is környezetbarát, ugyanis napelemen keresztül is tölthető. Ha csak a nap energiájával szeretnénk feltölteni, 10-15 órába telik, mire újra teljesen készen áll. A konnektoros töltés mindössze 5 óra.
A gyártó kiemeli, hogy ezzel a készülékkel sehol sem kerülünk bajba, hisz bárhol, bármikor képes energiát adni, amire például akkor lehet a legnagyobb szükség, ha vészhelyzetbe kerülünk a világ végén.
Az energiabankhoz természetesen applikáció is dukál, melyen keresztül kényelmesen lehet követni, hogy milyen állapotban van a töltő.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal