Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

NoviConnected - Essentials OrganizedA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2020. március 10. Nézettség: 141

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2020. március 10. 00:09
Merülő akksi utazás közben? Megoldja az okosbőrönd.
Napjainkban szinte már minden eszközünk okos, hát akkor a bőrönd miért ne legyen?!

Már több okosbőröndöt is számon tartanak, például a bővíthető, ujjlenyomatzárast, de van olyan is, amit húzni sem kell, ugyanis bárhova követi a gazdáját. Ám most teljesen más funkcióval tették intelligenssé a kézipoggyászunkat.

Mit tud?
Az Increase NoviConnected okosbőröndje két szempontból is okos. Az egyik a fakkok elrendezése (ez látszik a lenti videón): két fő rekesz van, az egyik cipzárral, a másik csattal zárható. Ezen felül van egy nagyobb cipzáros része, ahol kényelmesen tárolhatjuk a laptopunkat, és egy kisebb zsebe is, amiben elférnek a töltők, de kiegészítőknek, például óráknak, ékszereknek is tökéletes. Kóddal lezárható, így biztonságban tudhatjuk a benne lévő dolgainkat.
Ami azonban igazán okossá teszi, az a beépített akksi. A 10.050 milliamper per órás akkumulátor kihúz minket a bajból, ha a gépünk vagy a telefonunk lemerülne az utazás közben. Ez nagyon pozitívan hangzik, azonban a használók észrevettek egy negatívumot is: a beszámolók szerint a bőrönd hét óra után töltődött fel teljesen 100% -ra, és elég hamar lemerült, állítják, csak a kis eszközök feltöltésére alkalmas, laptopokéra nem igazán.


Jellemzők:
• Méter: 55,88 x 35,56 x 22,86 centiméter
• Űrtartalom: 41 liter
• Eszközkompatibilitás: USB-C-s eszközök
• Anyag: Makrolon polikarbonát fedél, poliészter bélés, TPE kerekek, TPU fogó fogantyúk, nejlon burkolat
• Tárolás: 2 tágas rekesz, zsebek cipzárral
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal