Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

'Kitchen robot' that will cook meals from scratch unveiledA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2020. december 8. Nézettség: 145

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2020. december 8. 15:58
100 millió forintba kerül a világ legdrágább konyhai robotgépe, máris ezren rendelték meg - videó
248 ezer fontért, azaz nagyjából 100 millió forintnak megfelelő összegért árulja a világ egyik legdrágább konyhai robotgépét egy brit vállalat. Bár az árcédulán szereplő összeg igen magas, így is több mint ezer eladott példánnyal számol a Moley Robotics.
Megérkezett a világ legkomplexebb konyhai robotgépe, amely egyszerre süt, főz és mosogat.
A gép sokadik továbbfejlesztett változatát a londoni székhelyű Moley Robotics december 6-án mutatta be, azzal az ígérettel, hogy ez a világ első olyan automatizált rendszere,AMELY NEMCSAK KÉPES ELKÉSZÍTENI GOMBNYOMÁSRA 5 EZER KÜLÖNBÖZŐ RECEPTET, DE RENDET IS RAK MAGA UTÁN- írja a Guardian.
A Moley Kitchen névre keresztelt robotot egy orosz, Mark Olejnyik nevű matematikus és számítógép-tudós álmodta meg, akinek az volt a célja, hogy étterem minőségű ételek készüljenek automatizálva.
BÁR AZ ÖTLET NAGYON JÓL HANGZIK, EGYELŐRE NAGYON DRÁGA - EGYETLEN ILYEN GÉP 248 EZER FONTBA KERÜL, AZAZ KÖZEL 100 MILLIÓ FORINTNAK MEGFELELŐ ÖSSZEGET KELL FIZETNI ÉRTE.Ennek megfelelően nem meglepő, hogy a gépet Dubajban mutatta be a vállalat.
A gép működés közben:
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal