Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The flying car completes first ever inter-city flightA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Science & Technology (Tudomány, technológia) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2021. július 3. Nézettség: 181

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2021. július 3. 14:29
Jelentős utazást tett a szlovák repülő autó
BITPORT2021.07.03.
A Klein Vision futurisztikus közlekedési eszközének 142. landulását az teszi különlegessé, hogy az AirCar elsőként abszolvált városok közti utat.
szombat, 2021. július 3. 14:30
A héten egy Nyitra melletti füves kifutópályáról indulva 35 perc alatt Pozsonyba ért a Klein Vision AirCar elnevezésű autó/repülő hibridje. Ugyanez közúton majdnem 100 kilométeres autózást és - ideális körülmények között - bő egy órát vesz igénybe. A két utazási mód közötti különbség pedig még szembeötlőbb lehet, hiszen a startup jelentősen erősebb verziót szándékszik kereskedelmi forgalomba hozni, valamikor a már nem is annyira távoli jövőben.
Irány a belváros!
A 142. tesztrepülését abszolváló AirCar a pozsonyi reptér kifutóján landolva rögtön be is mutatta a koncepció erősségét, és alig három perc alatt magába hajtogatta szárnyait, hogy aztán a közúti forgalomhoz csatlakozva megcélozza a Szlovák főváros központját.
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal