Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Wasteland 3 - Fig Campaign Pitch



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Gaming (Játék) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. október 13. Nézettség: 612

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. október 13. 19:36
Ilyen lesz a multiplayer a Wasteland 3-ban
csütörtök, 2016. október 13. 19:36
Az inXile Entertainment nemrég bejelentett új szerepjátékának, a Wasteland 3-nak egyik legnagyobb újdonsága a co-op többjátékos mód lesz. Ez gyakorlatilag azt takarja, hogy kettesben együtt dolgozhatunk majd valakivel, de akár egymás ellenében is ügyködhetünk Colorado fagyos vidékein. A legutóbbi Fig-helyzetjelentésben elárulták a részleteket.
csütörtök, 2016. október 13. 19:36
Chris Keenan, a játék fejlesztéséért felelős inXile-alelnök által jegyzett posztból kiderül, hogy a többjátékos módot a szóló kampány természetes kiterjesztésének szánják. A multiplayer kampányok mindig az abban résztvevő két játékoshoz lesznek rendelve, ha egyszer elkezdtük őket, nem lehet kicserélni a társunkat valaki másra.
csütörtök, 2016. október 13. 19:37
Minden játékos saját, független csapatot vezet majd, melyet egy közös Ranger-névsorból állíthatunk össze. Az egyes Rangereket oda-vissza helyezhetjük a két játékos csapatai között, de egyszerre nem lehetnek tagjai mindkettőnek. A csapatok együtt utazhatnak és harcolhatnak, vagy szétválhatnak és egymástól függetlenül dolgozhatnak, melynek komoly befolyása lehet az események alakulására.
csütörtök, 2016. október 13. 19:37
Keenan egy példát is felhozott magyarázatképpen. Tegyük fel, hogy megegyeztünk egy csempészbandával arról, hogy némi részesedésért cserébe nem figyelünk majd annyira oda és tisztán tartjuk nekik az utakat. A szóló kampányban ez azt jelentené, hogy időről-időre megérkezik hozzánk a „fizetség”, az alkut fenntartandó.
csütörtök, 2016. október 13. 19:37
. Többjátékos módban előfordulhat, hogy az egyik játékos megköti az imént vázolt egyezséget, a másik azonban – akár ismeri a körülményeket, akár nem – dönthet úgy, hogy megtámadja a csempészeket Colorado lakóinak védelmében. Az egész ahhoz vezet, hogy a csempészek az egyes számú játékos bázisán fogják reklamálni a dolgot, bizonyára nem túl nyugodt hangnemben.
csütörtök, 2016. október 13. 19:37
A hasonló szituációk bárminemű megoldása szintén következményekkel jár mindkét játékos részére, akkor is, ha csak az egyikük vesz részt benne. Ugyanakkor néha muszáj lesz együttműködnünk a történet fordulópontjait jelentő küldetésekben, melyek rendszertelenül, a játék legfontosabb pillanataiban tűnnek majd fel.
csütörtök, 2016. október 13. 19:38
. Ha valamelyik játékos nem tud, vagy nem akar tovább játszani, a többjátékos kampány szóló kampánnyá alakítható.

A gyűjtés egyébként remekül halad, túllépték a 2,9 millió dollárt. Ezzel megvalósult az első extra, a 37 Pieces of Flair, vagyis bővülnek a karakterek testreszabhatósági lehetőségei.
csütörtök, 2016. október 13. 19:38
A következő cél a 3 millió dollárnál életbe lépő beszélő autó. Új Ranger-csapatküldetéseket is bevezettek a közösségi hírverés érdekében, olyan célokkal, mint például a Spitfire és az Emancipator nevű fegyverek. A kampány november 3-ig tart majd.
9 megjegyzés | 1 / 1 oldal