Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Why mosquitoes bite some people



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. április 1. Nézettség: 357

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. április 1. 20:09
Nyugodtan alhat: itt az ok, amiért nem csípnek meg bárkit a szúnyogok
Ha választani kellene egy állatot, ami a legtöbb embert idegesíti, akkor az valószínűleg nem a szomszéd állandóan ugató kutyája, vagy a reggel hatkor az ablakban indokolatlanul hangosan csicsergő madár lenne, hanem
péntek, 2016. április 1. 20:09
a szúnyog.
Ezek a rovarok nagyon sok vírust – például malária, Zika – terjesztenek, mindenki életét megkeserítik. Mégis vannak, akik folyton tele vannak csípésekkel, valaki viszont mindig megússza a támadásokat. Felmerül a kérdés, miért? Oké, hogy válogatósak, de vajon mi alapján szelektálnak?
péntek, 2016. április 1. 20:10
Ennek viszont semmi köze a vérhez.
A helyes megoldás a bőr illatában rejlik. Mindannyiunk bőrét baktériumok kombinációja alkotja, ezek pedig különböző vegyi anyagokat termelnek. Az illatot ezeknek az anyagoknak a kombinációja határozza meg. Kutatások azt is bebizonyították, a szúnyogokat jobban vonzzák azok, akik folyamatosan edzenek, a megnövekedett testhőmérséklet ugyanis hívószóként hat az állatokra. Ezen kívül felkelti az érdeklődésüket a kilélegzett széndioxid és izzadtság.
Van még egy nagyon rossz hírünk. Kutatások szerint a sörivók nagy kedvenceik. Úgyhogy ha edzésben van, jó illatúnak tartja a bőrét és szereti a sört, ne csodálkozzon, ha idén nyáron sem lesz egy perc nyugta sem.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal