Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Freedom for Hoover the tiger after life spent in circus cageA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2016. július 4. Nézettség: 343

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

hétfő, 2016. július 4. 00:22
Ez a tigris egész életét egy cirkuszban töltötte. Nézd meg, hogyan reagált, amikor végre kiszabadították!
hétfő, 2016. július 4. 00:23
Hoover a 12 éves tigris egész életét egy ketrecben töltötte, csupán annyi időre ízlelhette meg a szabadságot, amikor a cirkuszi fellépésen vett részt. Hosszú idő után, amikor végre szabadon engedték, felejthetetlen érzést tapasztalhatott meg a nagytestű állat.
hétfő, 2016. július 4. 00:23
Szegény Hoover számára a perui cirkuszban töltött 12 év tiszta szenvedés volt, bizony sokszor az is előfordult, hogy ütötték, és meg is kínozták. Az önkéntes állatmentők azonban szerencsére kiszabadították a kegyetlen körülmények fogságából.
hétfő, 2016. július 4. 00:23
Egy állatorvosokból álló csoport vette kezelésbe, hogy kellőképp fel tudják erősíteni a rossz egészségügyi állapotban levő állatot. 8 hónapig megfigyelés alatt állt, majd Floridába vitték, ahol a többi nagymacskával együtt élvezheti egy rezervátum sokkal nyitottabb világát.
hétfő, 2016. július 4. 00:23
Hoovernek még időbe telik, míg feldolgozza az eddig megpróbáltatásokat, de látszólag máris élvezi a korlátok nélküli szabad életet. Nézd meg, hogy élvezi a természetes életterület nyújtotta lehetőségeket.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal