Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

A Bear, Some Love and Two Bottle RocketsA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. szeptember 24. Nézettség: 227

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. szeptember 24. 23:44
Így ne viselkedj egy medvével – videó
szombat, 2016. szeptember 24. 23:44
Bár végül senkinek nem esett bántódása, az eset tökéletesen demonstrálja, hogy mit NEM szabad csinálni egy medve társaságában.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:44
A téli időszak beköszöntével a medvék minden erejükkel azon vannak, hogy megfelelő mennyiségű tápanyagot halmozzanak fel a szervezetükben a téli álom idejére, épp ezért ilyenkor kicsit merészebbek lehetnek a szokásosnál.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:44
A New York-i William Zuur is kénytelen volt találkozni egy medvével, akit azonban hosszú perceken keresztül sikertelenül próbált elriasztani lakóhelye közeléből. A férfinek először még tetszett is a cuki maci a hátsó kertjében, aztán realizálta, hogy ezek a medvék mégis elég sok embert megölnek, neki meg kicsi gyerekei vannak, meg minden.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:45
Szóval miután abbahagyta a medve kiskutyának nézését, hozzálátott, hogy elriassza. Először ordibálással és seprűlóbálással próbálkozik, majd mikor nem jön be a dolog, áttér a tüzijátékra, amivel viszont először annak rendje és módja szerint bordán találja magát. A medve az egésztől pedig nem riad el, sőt épp ellenkezőleg – közelebb merészkedik.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:45
A férfinak végül sikerült elijesztenie az állatot, és bár tény, hogy hangos zajokkal el lehet üldözni a medvéket, nem árt kicsit hatékonyabban cselekedni, és ami a legfontosabb: sosem szabad közel menni az állatokhoz vagy enni adni nekik.
szombat, 2016. szeptember 24. 23:45
Maci...maci... ::)))
7 megjegyzés | 1 / 1 oldal