Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Linda listen!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2016. október 8. Nézettség: 408

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2016. október 8. 20:41
A kutyák szeretnének egy harapást a gazdi szendvicséből. Nézd meg, hogyan kunyerálnak!
szombat, 2016. október 8. 20:41
Minden pillanat, amit állatok közelségében tölthetünk hihetetlen tartalommal tölti fel életünket. Nagyon sokat tanulhatunk a körülöttünk levő négylábúaktól. Hűséget, szeretet, türelmet, odaadást, barátságot, kitartást leshetünk el tőlük.
szombat, 2016. október 8. 20:42
Az alábbi videó három kutyáról, és az éppen szendvicset zabáló gazdájukról szól. A férfi éppen a kanapén ülve reggelizik, amikor megjelenik Linda, a család egyik kedvenc kutyája, és furcsa hangokat kezd kiadni. Már-már olyan, mintha beszélne. Annyira értelmesen tagolta a kutya a hangokat, hogy egy kevés állatismerettel, és odafigyeléssel szinte érteni lehetne, hogy mit mond.
szombat, 2016. október 8. 20:42
De ezzel sem tudta meggyőzni a gazdit, hogy adjon neki egy harapást a szendvicsből. Ekkor érkezett az erősítés, a család másik kedvenc kutyája, aki kék szemeivel úgy nézett, hogy még a legszőrösebb szívű gazdi is adott volna neki egy falatot. Csak ült, és nézett gyönyörű szemeivel. Semmi morgás, semmi könyörgés.
szombat, 2016. október 8. 20:42
Talán ettől lágyult meg a gazdi szíve, aki végül megjutalmazta őket egy-egy falattal. A szendvicsből még a harmadik, legkisebb kutya is kapott egy darabkát. Nagyon tündériek!
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal