Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The Only Man In The World Who Can Swim With A Polar Bear: Grizzly Man



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. október 14. Nézettség: 383

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2016. október 14. 20:13
Ennek a férfinak egy igen szokatlan barátja van! Nehéz elhinni, hogy ilyen létezik!
péntek, 2016. október 14. 20:13
Mark Abbot Dumas az egyetlen ember a világon, aki elmondhatja magáról, hogy egy jegesmedve a barátja. Ők ketten úgy élnek együtt, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Játszanak, mókáznak, szórakoznak, és szinte egyfolytában egymás társaságát keresik.
péntek, 2016. október 14. 20:13
Agee, a termetes jegesmedve még kölyökkorában ismerkedett meg a férfival, azóta pedig szép termetes példánnyá cseperedett. Egy idő után pedig a köztük levő kötelék pedig egyre szorosabb lett. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan játszik együtt az óriási medve, és legjobb barátja, Mark.
péntek, 2016. október 14. 20:13
Ahogy telt az idő, és jobban megismerték egymás szokásait, a férfi számára teljesen természetessé vált, hogy egy több tonnás állattal osztotta meg az életét. Úgy bolondozott vele, mintha csak egy ártatlan kölyökkutya lett volna. Agee nagyon élvezte, hogy ő kerülhetett mindig a játszás középpontjában, és imádta azt is, ha fényképezték.
péntek, 2016. október 14. 20:13
Az elmúlt negyven évben nagyon sokat tanulmányoztam a medvéket, ahhoz, hogy megérthessem a viselkedésüket, testbeszédüket, kommunikációjukat. Agee rajtam kívül csupán még egy embert engedett magához közel. Öröm volt látni, hogy megszerette a feleségemet is, benne is megbízott. Ahhoz, hogy ilyen jó kapcsolat alakulhatott ki ember és állat között, fontos volt, hogy bizalommal, és feltétel nélküli szeretettel közelítsünk felé” – mesélte a Grizzly Man-nek becézett férfi.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal