Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Frédéric Pignon et ses étalonsA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2016. október 18. Nézettség: 266

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

kedd, 2016. október 18. 21:23
Ez a 3 ébenfekete ló teljesen elkápráztatta a közönséget. Nézd meg milyen csodálatos produkciót nyújtanak!
kedd, 2016. október 18. 21:23
A ló egy igencsak intelligens állat, éppen ezért hosszú idő óta szoros kapcsolatban áll az emberiséggel. Az egymás mellett élés, és a különleges kötődés az értelmes állat fenséges természetének köszönhető. Aki nézett már bele egy ló mélyfekete szemébe, soha nem felejti azt a sokatmondó tekintet, az biztos!
kedd, 2016. október 18. 21:23
A ló nem csak, mint igavonó állat ismert, hanem értelmes, és tanulékony természetének köszönhetően számos színpadi produkcióban is részt vesz. Frédéric Pignon imádja a lovakat, egész életében szoros kapcsolatban állt velünk, már egy szemkontaktus is elegendő ahhoz, hogy megértse őket.
kedd, 2016. október 18. 21:23
Az alábbi felvételen három hihetetlen szépségű, fekete ló társaságában láthatjuk. Olyan produkciót mutatnak be, hogy a lélegzetünk is eláll tőle. Barátsággal, türelemmel, és hihetetlen alázattal közelít feléjük, és ez a harmónia az egész produkciót végigkíséri.
kedd, 2016. október 18. 21:24
Láthatjuk, hogy mennyire igaz az a mondás, hogy “nem létezik szorosabb kapcsolat a világon, mint ami egy ló, és gazdája között lehet”. A kiemelkedő színvonalú produkció értékét a nagyon találó, érzelmekben gazdag zenei aláfestés is igencsak növeli.
kedd, 2016. október 18. 21:24
Ennél szebb felvételt ma biztosan nem fogunk már látni!
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal