Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Shirley and Jenny: Two Elephants Reunited After More Than 20 Years



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. november 13. Nézettség: 444

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2016. november 13. 20:08
22 év után találkozik ismét egymással a két cirkuszi elefánt. Nézd meg a megható jelenetet!
vasárnap, 2016. november 13. 20:08
Az elefántok nem felejtenek, nagyon jó memóriájuknak és fejlett érzelemközpontjuknak köszönhetően évtizedek múlva is fel tudják idézni a rég nem látott dolgokat. Shirley és Jenny, a két egykori cirkuszi elefánt közel 25 év elteltével találkozott újra egymással.
vasárnap, 2016. november 13. 20:08
A két elefánt hosszú időn keresztül egy cirkuszban élt, azonban a sors úgy hozta, hogy elkeveredtek egymás mellől. Különböző állatkertekbe költöztek, és több, mint két évtizedig nem találkoztak egymással. Shirley-t egy másik elefánt támadta meg, komoly lábsérülést szenvedett, ezért döntött úgy a cirkusz vezetősége, hogy egy állatkertbe küldik. Jenny-t pedig életkora miatt nyugdíjazták, így ő is kiköltözött a cirkusz megszokott világából.
vasárnap, 2016. november 13. 20:08
Shirley egy olyan állatkertbe került, ahol ő volt az egyetlen elefánt, így hosszú időn keresztül egyetlen fajtársával sem találkozhatott. Az elefántok nagyon szociális állatok, fontos számukra, hogy kapcsolatban lehessenek más elefántokkal is. Egy nap azonban Shirley-t és Jenny-t több, mint húsz év elteltével az Elephant Sanctuary rezervátumba szállították, hogy gondtalan körülmények között, és saját természetes közegükben élhessék a további életüket.
vasárnap, 2016. november 13. 20:08
Az alábbi videóban a találkozás felejthetetlen pillanatát láthatjuk. A találkozás még a gondozójuk számára is nagyon megható volt. A két elefánt már az első pillanatokban megismerte egymást, összebújva indultak el, hogy felfedezzék a rezervátum csodálatos világát.
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal