Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Man punches a kangaroo in the face to rescue his dog (Original HD)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2016. december 8. Nézettség: 396

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2016. december 8. 20:15
Itt a teljes igazság a kengurut megpofozó ausztrál férfiról – videó
csütörtök, 2016. december 8. 20:15
A közösségi oldalakon sokan csak annyit láttak egy videón, hogy egy férfi ököllel megüt egy kengurut. Nagy volt a felháborodás, pedig az állatgondozóként dolgozó Greig Tonkins a kutyáját védte a kengurutól egy nyári vadászaton – nyilatkozta később ő maga. Annak is oka volt, hogy a vadonba mentek: egy haldokló fiatalember utolsó kívánságát teljesítették ugyanis.
csütörtök, 2016. december 8. 20:16
Greig Tonkins egy júniusi vadászaton ütötte meg a kengurut, mert az a nyakánál lefogta a kutyáját és nem eresztette. A férfi határozattan megközelítette a jó erőben lévő erszényest, így az elengedte a kutyát, de támadni készült. Miután azonban megkapta a pofont, meglepődött, és némi hezitálás után arrébb ugrált. Se neki, se a kutyáknak nem lett baja.
csütörtök, 2016. december 8. 20:16
A férfi állatgondozó, elefántokkal foglalkozik – mesélte ő maga a The Daily Mail ausztráliai kiadásának. Az érintett állatkert is megerősítette, hogy Tonkins náluk dolgozik, vagyis jó eséllyel ért az állatokhoz, és tudta, mit kell tennie, amikor a kenguru elragadta Max nevű kutyáját.
csütörtök, 2016. december 8. 20:16
A The Mirror megírta azt is, mit keresett akkor Új-Dél-Wales-ben. Vaddisznóra vadásztak, és ezzel egy 19 éves, rákos fiatalember, Kailem utolsó kívánságát teljesítették, aki arra vágyott, hogy részt vehessen egy ilyen hajtáson. Halála előtt egyébként egy másik kívánsága is teljesült: november 27-én feleségül vette gyermekkori szerelmét.
csütörtök, 2016. december 8. 20:23
Kutya Jó!!!!!!!!!!!!!!!!
6 megjegyzés | 1 / 1 oldal