Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Snow Doesn’t Stop Kangaroos Getting Out and About || ViralHogA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2020. augusztus 29. Nézettség: 89

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2020. augusztus 29. 14:54
Ilyet sem látott még: kenguruk ugrálnak a hóban!
Többnapos havazás, 15 éve nem tapasztalt hideg lepte meg Ausztrália déli részét. A hegyekben néhol közel méteres hó hullott.
Közel egy hét havazással búcsúzik a tél Ausztráliában, ahol eddig vegyes szezont zártak a síterepek. Ott szeptemberben kezdődik a tavasz, így a mostani havazás jókor jött a tavaszias időjárás előtt. Például Perisher síterepén múlt szerdán kezdődött a havazás, írja az Időkép.hu. Napi átlagban 5-15 cm hullott, a legerősebb 24 órában 25 cm havat kapott a síterep, mely egy hét alatt összesen 96 cm hóval gazdagodott.
A nagy havazást és hideget egy sarkvidéki betörés okozta, amely számos helyen 15 éve nem tapasztalt hideget hozott. Új-Dél-Wales és Victoria államokban már 300 méteres magasságban is havazott. Itt a szokásoshoz képest 10 fokkal mértek hidegebb hőmérsékleteket. Victoria államban kenguruk ugrándoztak a szakadó hóesésben.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal