Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

The Glamour Aussies Will Melt Your Heart With This Adorable Audition | AGT 2022



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Pets & Animals (Állatok) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2022. június 24. Nézettség: 348

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

péntek, 2022. június 24. 12:47
Magyar lány nyűgözte le a zsűrit a világhírű amerikai tehetségkutatóban - videó
Magyarország többszörösen díjnyertes kutyatáncoltatója négy igent kapott az America's Got Talent válogatóján, ezzel simán továbbjutott a tehetségkutató műsorban.
Magyarország leghíresebb dog dancere (kutyatáncoltatója), Bérczes Christine Elisabeth, illetve Meredith nevű ausztrál juhászkutyája is megjelentek az America's Got Talent idei évadában, A szépség és a szörnyeteg egyik részletét vitték a zsűri elé – Heidi Klum, Sofía Vergara és Howie Mandel pedig a közönséggel együtt állva tapsolta meg a produkciót:
Heidi Klum szerint a sztori volt az, ami megkülönböztette Bérczes műsorát más kutyás előadásoktól, míg Sofía Vergara a boldogsággal táncoló Mereditht imádta.
„A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot, és kipróbálják a dog dancinget" – mondta a Hollókőn élő kutyatenyésztő, aki nemcsak otthoni termében tart oktatást, de online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyáiknak.
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal