Jim Daly

5 videó
Jim Daly (született:1961, július 22-én, az elnöke a Focus a Family , egy nemzetközi keresztény Hírközlési Minisztérium székhelye Colorado Springs , Colorado. Neki sikerült alapítója James Dobson 2005-ben.

Daly is a fő befogadó a Fókuszban a Family rádióműsorban.
Daly nőtt fel Dél-Kaliforniában . Otthagyta az ő alkoholista apja 5 évesen, és árván maradt anyja halála a rákos volt, amikorŐ 9 éves volt. Ő aztán egy nevelőotthonba került, amíg ő aztán össze költözött bátyjával, majd az apjával, aki végül visszafordul az alkoholizmusból és meghalt. Mire Daly középiskolás lett egyedül élte életét.
Daly tapasztalt Christian konverziós 15 éves korában, miközben részt vett a táborban távon a Fellowship of Christian sportolók . Azzal folytatta, hogy tanulmányozza a California State University, San Bernardino , és végül szerzett MBA -re Regis University .

Daly dolgozott a papíriparban, amíg ő toborzott, hogy csatlakozzon Fókuszban a család, egyharmada a hat számjegyű béralakulásában.

Nem szolgált Focus 16 éve a különböző pozíciókban, így például asszisztense az elnök for Public Affairs, alelnöke a Nemzetközi Division, és a csoport alelnöke szerint egykori amerikai energiaügyi miniszter és titkára a belügyminiszter , Donald P. Hodel (majd összpontosítani elnök), mielőtt felszállt volna az elnökség..
Bővebb infó:Wikipédia

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Jim Daly (1940) ~ American painter



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Animációk magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2014. november 30. Nézettség: 416

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal