Mi az igaz szerelem?

1 videó
Hogy mi az igaz szerelem?
Jó kérdés. Sokan csak az érzéseikre hallgatva elhamarkodottan gondolkodnak a szerelemről, de a Biblia bölcs utat mutat a helyes párválasztáshoz a jó döntésekhez, melyek végül egy boldog élethez vezetnek.
Aki a szíve kívánsága szerint választ, az gyakran megízleli döntésének szörnyű következményeit, mert nem vette figyelembe Isten útmutatását, mely a Biblia lapjaira van fektetve, ami ma is épp úgy időtálló, mint néhány ezer éve. A párválasztás, a házasság komoly dolgok, melyeket gondosan meg kell fontolnunk és nem szabad csak a szív vágyaira figyelnünk. Mert a gondterhes időkben jönnek a veszekedések, válás, csonka család, gyakori partnercserék, bizonytalan jövő, magány, stb. A szerelem már kevés lesz, hogy összetartson két embert, akik a házasságukból kihagyták Istent.
Ajánlom ezt a filmet mindenki figyelmébe, aki párkapcsolat-, házasság előtt áll, pároknak vagy akár házasoknak is. Tanulságos film, amely a Biblia tanításán alapszik.
Ezt nem vetítik moziban vagy TV-ben, mert a helyes utat mutatja.

A romantikus regényekbe illő szerelemnek gyakran szívfájdalom a vége. Az igaz szerelem szilárd bibliai alapelvekre épül.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Nagy Zsuzsanna
 

Mi az igaz szerelem?



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2016. május 6. Nézettség: 373

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal