Meghökkentő mesék - Tales of the Unexpected

24 videó - 1979
Meghökkentő mesék - Tales of the Unexpected
Az angol születésű Roald Dahl (1916-1990) a rémmesék atyja az egyik legolvasottabb írók közé tartozik, aki írásaival arra törekedett, hogy az olvasóit rabul ejtse.
Mindezt azért tette, mert nem akarta, hogy könyvét olvasás közben letegyék. Az első 26 sorozatepizódot ő írta, és ezek elején ő maga mondott bevezetőt. A többi szórakoztató, olykor fekete humorban tocsogó rémtörténetet az író nyomdokain járva hasonló történetszerkesztéssel igyekeztek elkészíteni lenyűgözve vele a nézőket. Sajnos ezek a részek már nem mind arattak osztatlan sikert.
A történetek szereplői hétköznapi emberek voltak, akik elgondolkodtató és mélyen tanulságos, néhol horrorisztikus helyzetekbe keveredtek. A logikus megoldással kecsegtető történetek mindegyike meglepetést tartogatott. A nézőt letaglózták, Roald Dahl elérte célját, és a borzongató történetek meghökkentő csattanót tartogattak a legvégére.
A meglepett néző, vagy történetesen olvasó gondolataiban még napok múlva is a látottak és olvasottak kavarogtak. Nálunk 1981-től láthattuk először ezt a sorozatot, mely a Szombat esti filmkoktélban az egyik fő ínyencségnek számító műsor volt. A Meghökkentő meséket 1979 és 1988 között vetítették és 112 epizódot élt meg.

Forrás: sorozatpanet

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Meghökkentő mesék - Súlyos gond



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2016. július 24. Nézettség: 279

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal