12:01 PM (1990)

1 videó - 1990
Szines, feliratos, sci-fi rövidfilm, 27 perc

Az időhurok vagy kizökkent idő gondolata már régóta foglalkoztatja a filmkészitőket . Készült is nagysikerű romantikus vigjáték a témából (Idétlen időkig 1993) és fura mód ugyan ebben az évben egy tvfilm is (12:01- Kizökkent idő 1993) per is lett belőle.
Pedig ez a film már 1990-ben elkészült , és 1991-ben Oscar jelölést is kapot a Legjobb rövidfilm kategoriájában. Ennek ellenére alig ismerik , nem játszották soha sehol Magyarországon , igy se szinkronja , se felirata nincsen.(illetve eddig nem volt)Pedig többre érdemes , higyjétek el nekem. Nem túl vidám a történet , mondhatni kifejezetten depressziv.Ennek ellenére ajánlom , mert kiválóan megcsinált és játszott shortmovie ez.
A történet főszereplője Myron Castleman végrehajtó kerül végtelen ciklusú időzár hurokba . Igy neki mindig ugyanazt az órát kell újra és újra átélnie , miközben a környezete erről mitsem tud. Ő ezeket a már megélt 1 órákat nem felejti el , de a többiek semmire sem emlékeznek , mintha velük meg sem történtek volna. Nem csoda ha kezd beleőrűlni.
Jó filmnézést !
Köszönjük a forditást : classy & zsóka -nak
martynX

Rendező(k):
Jonathan Heap

Színészek:
Jane Alden
Don Amendolia
John Bachelder
Laura Harrington
Philip Morton
Mark Neely
Tom Reed
Kurtwood Smith
Bill Squier
Ric Stoneback
Robert M. Taub
Rick Ford

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Czippry Márton
 

12:01 PM (1990) magyar felirattalA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2017. április 14. Nézettség: 334

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal