Elit játszma /Molly's Game/

2 videó - 2017
Színes, amerikai krimi, 140 perc

Tegyél fel mindent egy lapra! Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők. Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná. A megtörtént esetet feldolgozó film Molly Bloom memoárja alapján készült. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastaint láthatjuk, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, pszichológus édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja. A rendezői székbe a Social Network – Közösségi háló Oscar®-díjas írója, Aaron Sorkin ült, aki az Elit játszma forgatókönyvét is jegyzi.

Rendező:
Aaron Sorkin
Szereplők:
Kevin Costner (Larry Bloom), Graham Greene (Judge Foxman), Justin Kirk (Jay), Bill Camp (Harlan Eustice), Michael Cera (Player X), Brian d'Arcy James (Brad), Idris Elba (Charlie Jaffey), Angela Gots (B), J.C. MacKenzie (Harrison Wellstone), Jeremy Strong (Dean Keith), Chris O'Dowd (Douglas Downey), Jessica Chastain (Molly Bloom), Natalie Krill (Winston), Madison McKinley (Shelby), Stephanie Herfield (Jesse)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Elit játszma /Molly's Game/ DVD. Hun.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2019. április 27. Nézettség: 228

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szombat, 2020. november 28. 12:07
remek film
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal