Gyilkos lövés (Shoot to Kill) 1988.

1 videó - 1988
Amerikai akciófilm, 105 perc

Warren, a veterán FBI-ügynök, aki bármilyen higgadt és megfontolt, azt mégsem tudja megakadályozni, hogy az ékszertolvaj menekülés közben, a túszait legyilkolva megszökjön a rendőrség orra elől. A lerázhatatlan Warren északra indul, hogy még a kanadai határ előtt elkapja a bűnözőt. Mivel egyedül nem boldogul, kénytelen igénybe venni Jonathan Knox, a hegyi vezető segítségét, hogy minél hamarabb kiismerje magát az erdőben a hegyek között és megakadályozhassa, hogy a bunöző végleg eltunjön. Knox furcsa, különc figura (Tom Berenger játssza), szerinte az FBI-ügynök nem lesz képes megbirkózni a zord körülményekkel és nem fogja feltalálni magát a hegyekben. Különös viszony alakul ki kettejük között, a kezdeti feszültségek után mind a ketten rájönnek, hogy még sok a tanulnivalójuk, nemcsak másokról, de saját magukról is.

rendező:
Roger Spottiswoode

Szereplők:
Kirstie Alley (Sarah Rennell), Tom Berenger (Jonathan Knox), Clancy Brown (Steve), Sidney Poitier (Warren Stantin), Frank C. Turner (Crilly), Frederick Coffin (Ralph), Sam Hiona (Inspector Hsu (as Samuel Hiona)), Les Lannom (Sheriff Arnett), Robert Lesser (Minelli), Michael MacRae (Fournier), Walter Marsh (Sam Baker), Richard Masur (Norman), Andrew Robinson (Harvey), Kevin Scannell (Ben), Milton Selzer (Mr. Berger)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Gyilkos lövés (Shoot to Kill) 1988.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2019. augusztus 13. Nézettség: 30

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal