Anna (2019)

3 videó - 2019
francia akcióthriller, 119 perc

Egy nő, akiben számtalan nő lakozik, de sosem lehet tudni, pontosan hány darabból áll… pont, mint egy orosz matrjoska baba.
A könyörtelen bombázó, Anna Poliatova nem csak hihetetlenül szexi, szuperintelligens, de kíméletlen harcos is. A legprofibb kormányzati bérgyilkosnő tökéletes álcáival az ujja köré csavarja az elit bűnözőket, gengsztereket, politikusokat, hogy aztán szemrebbenés nélkül végezzen velük. A kérdés csak az, mi motiválhat egy ilyen titokzatos nőt, aki halálosan veszélyes játszmát űz mindenkivel…

A Leon, a profi, a Nikita és a Lucy filmek rendezője, Luc Besson ezúttal egy vadító, halálosan veszélyes femme fatale sztoriját vitte vászonra. A látványos közelharc-jelenetekben, váratlan fordulatokban bővelkedő akciófilm címszerepében az orosz származású Sasha Luss mutatkozik be, aki olyan színészek oldalán öli halomra a kijelölt célpontokat, mint Helen Mirren, Cillian Murphy, és Luke Evans.

rendező:
Luc Besson

Szereplők:
Helen Mirren (Olga), Ivan Franek (Mossan), Andrew Howard (Oleg), Cillian Murphy (Lenny Miller), Lera Abova (Maud), Sasha Petrov (Piotr), Eric Godon (Vassiliev), Jean-Baptiste Puech (Samy), Luke Evans (Alex Tchenkov), Adrian Can (John), Anna Krippa (Nika), Aleksey Maslodudov (Jimmy), Alison Wheeler (Dorothée), Alexander Petrov (Piotr), Sasha Luss (Anna), Nikita Pavlenko (Vlad)

szinkronhang:
Gáspár Kata Bánsági Ildikó Szabó Máté Welker Gábor Tamási Nikolett Sztarenki Pál Potocsny Andor Szatmári Attila Csuja Fanni Suhajda Dániel

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Anna 2019. DVD. HUN.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2019. augusztus 13. Nézettség: 71

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal