Danielle Steel Keresztutak

3 videó - 1986
Danielle Steel - Keresztutak 1-2-3 VHSRip
színes, magyarul beszélő, amerikai film,

Rendező: Karen Arthur
Főszereplők:
Liane DeVilliers- Cheryl Ladd
Nick Burnham- Lee Horsley
Armand DeVilliers- Christopher Plummer
Hillary Burnham- Jane Seymour
Phillip Markham- Garrick Dowhen
George Hackett- Stewart Granger
Marissa Freilich- Joanna Pacula
Martin Goertz- Horst Buchholz

Liane és Nick egy luxushajón találkoznak, első látásra fellángol köztük a szerelem. Csakhogy mindketten házasságban élnek, és egyikük sem tudja megtenni a döntő lépést. Kitör a világháború, a frontvonalak elválasztják egymástól az egyik házaspárt, a férj a francia ellenállás harcosaként küzd. De bekövetkezik egy tragédia, amely meghozza a fájdalmas boldogságot, s Liane és Nick egymáséi lesznek...Könyv leirás:
Már szinte mindenki a küszöbön álló háborúról beszél, de az Atlanti-óceán habjait szelő Normandie luxushajó dúsgazdag utasait mindez csöppet sem foglalkoztatja. A Washingtonból Franciaországba tartó előkelő társaság tagjai az élet örömeit keresik a fedélzeten és a kabinjaikban. Liane de Villiers gyönyörű asszony, aki csodálja a férjét, a washingtoni francia nagykövetet. Ám amint megpillantja Nick Burnham-et, az amerikai acélkirályt, szíve lángra gyúl iránta. Nick sem marad közömbös, ám a háború viharai messze sodorják őket egymástól. Vajon beteljesedik-e szerelmük? Erre kapunk választ Danielle Steel izgalmas és szép történetében.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Danielle Steel - Keresztutak 3A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2019. szeptember 25. Nézettség: 214

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal