Jumanji - A következő szint (Jumanji: The Next Level) 2019.

2 videó - 2019
amerikai családi kalandfilm, 114 perc

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.
Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

2017 egyik legnagyobb mozis meglepetése volt a Jumani – Vár a dzsungel, amely négy főszereplőjének, akció, fantázia és vígjáték tökéletes arányú keverésének és persze a Robin Williams-féle alapötletnek köszönhetően nemcsak hatalmas nézettségre tett szert, hanem rögtön legendává is vált.
Dwayne Johnson pillanatnyilag a világ legsikeresebb színésze. Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan pedig nagyszerű csapat: jöhet az új Jumanji!

Rendező:
Jake Kasdan
Írók:
Jake Kasdan, Jeff Pinkner
Szereplők:
Danny DeVito (Eddie), Danny Glover (Milo), Colin Hanks (Young Alex), Jack Black (Bethany / Fridge), Kevin Hart (Mouse Finbar / Fridge), Dwayne Johnson (Eddie), Rory McCann (), Ashley Scott (Ashley), Rhys Darby (Nigel), Dania Ramirez (), Alex Wolff (Young Spencer), Morgan Turner (Young Martha), Karen Gillan (Martha), Nick Jonas (Alex), Awkwafina (Ming), Madison Iseman (Young Bethany)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Jumanji - A következő szint (Jumanji: The Next Level) 2019. CAM. Hun.A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2019. december 12. Nézettség: 87

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal