Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys) 1995.

1 videó - 1995
színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 105 perc,

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).

Rendező:
Michael Bay
Készítők:
Michael Barrie, George Gallo
Írók:
Michael Barrie, George Gallo
Szereplők:
Will Smith (Mike Lowrey), Tchéky Karyo (Fouchet (as Tcheky Karyo)), Tchéky Karyo (Fouchet), Martin Lawrence (Marcus Burnett), Theresa Randle (Theresa Burnett), Lisa Boyle (Girl Decoy), Ralph Gonzalez (Kuni), Cory Hodges (James Burnett), Frank John Hughes (Casper), Mike Kirton (Andy), Will Knickerbocker (Officer Bill O'Fee), Marc Macaulay (Noah Trafficante), Vic Manni (Ferguson), Tiffany Samuels (Megan Burnett), Michael Taliferro (Carjacker), Emmanuel Xuereb (Eddie Dominguez)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Bad boys 1. Mire jók a rosszfiúk teljes filmA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2020. január 17. Nézettség: 58

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal