A kíméletlen /A Prayer Before Dawn/ 2017.

1 videó - 2017
angol-amerikai-francia dráma, 116 perc

Egy fiatal angol bokszolót pitiáner drogügyletek miatt Thaiföld legkeményebb börtönébe zárják. Billy Moore számára hamarosan világossá válik, hogy a kegyetlen helyen csak akkor maradhat életben, ha alkalmazkodik a fegyház belső szabályaihoz. A börtön poklából és kilátástalan helyzetéből egyetlen módon szabadulhat: engedélyt kér, hogy részt vegyen börtönök közötti Muay Thai boksz bajnokságokon. Bokszolnia azonban nem elég: életben is kell maradnia a ringben.
A kíméletlen Billy Moore igaz története, aki Thaiföld két legbrutálisabb börtönét élte túl. A film forgatási helyszíne egy működő thai börtön volt, több szerepet elítéltek, valamint ex-fegyencek alakítottak.
Jean-Stéphane Sauvaire filmjének világpremierje a 2017-es Cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában volt. A kíméletlen a Billy Moore élettörténetéből íródott nemzetközi bestseller alapján készült. A főszerepet Joe Cole, a Birmingham bandája és a Green Room színésze, valamint Vithaya Pansringarm (Csak Isten bocsáthat meg) játsszák. Cole a szerep kedvéért hónapokat töltött bokszedzésekkel, valamint rengeteg időt töltött az igazi Billy Moore-ral és családjával Liverpoolban.

rendező:
Jean-Stéphane Sauvaire

Szereplők:
Billy Moore (), Nicolas Shake (Doctor), Vithaya Pansringarm (Officer Preecha), Joe Cole (Billy Moore), Panya Yimmumphai (Keng), Chaloemporn Sawatsuk (M), Sakda Niamhom (Saiyok), Pornchanok Mabklang (Fame), Somlock Kamsing (Suthin), Komsan Polsan (Patumsuk), Sura Sirmalai (Chanachol)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

A kíméletlen 2017 HD Teljes filmA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2020. március 26. Nézettség: 17

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal