Kihűlve (Frozen) 2014.

1 videó - 2010
Színes, amerikai horror, 93 perc

2010-es dráma, thriller kategóriában jelentkező film a Fagyás.
A történet három egyetemistáról szól, akik közül a két fiú gyerekkori legjobb barátok, harmadikként pedig egyikük barátnője szál be a kalandba. A két srác megszállottja a síelésnek, viszont a hölgyemény 'tanulóvezető', így egésznap a 'bébi pályán' bóhockodnak. Ezért találják ki, hogy este még csúsznak egy utolsót egy meredekebb pályán. Felülnek a felvonóra, de az féluton megáll alattuk, majd miután a világítás is lekapcsol idővel rájönnek, hogy őket bizony odafent hagyták. Ráadásul vasárnap van, a sípálya pedig legközelebb pénteken nyit, amit valószínűleg nem élnének meg.

Hát ilyen alaptörténet után próbálják hőseink megkeresni a legjobbnak vélt kiutat ebből a szituációból. Nem túl szerencsés dolog be kell vallani, de mivel teljesen 'hétköznapi' helyzet, az ember nagyon könnyen beleéli magát. Bizonyítva ezzel azt, hogy egy ártatlan hétvégi kiruccanásból, egy perc alatt lehet rémálom.

A csontig hatoló hideggel dacolva kétségbeesetten próbálnak kijutni ebből a helyzetből. Minél tovább vannak fent, annál görcsösebbé kezdenek válni, ezért a helyes döntés meghozatala egyre nehezebb lesz a számukra. Őszintén szólva nem szeretnék soha, még csak hasonló szituációba keveredni. Szörnyű érzés lehet odafent lógni úgy, hogy tulajdonképpen szinte semmit nem tehetsz.


Rendező:
Adam Green
Szereplők:
Shawn Ashmore (Joe Lynch), Emma Bell (Parker O'Neil), Kane Hodder (Cody), Adam Johnson (Rifkin), Peder Melhuse (Driver), Kevin Zegers (Dan Walker), Rileah Vanderbilt (Shannon), Ed Ackerman (Jason), Chris York (Ryan)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Kihűlve/Frozen (2010) HUNsub



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2020. július 27. Nézettség: 166

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal