A megfagyott virág - A Frozen Flower (Ssanghwajeom)

1 videó - 2008
szines, feliratos, kóreai dráma

Hamisítatlan királydráma, annak minden kellékével. Ami hiányzott a közelmúlt kosztümös koreai blockbustereiből, az mind megtalálható a Frozen Flower című szuperprodukcióban. Sőt, még annál is több. A film ugyanis sokkolja a korábbi filmekhez szokott közönséget - egész egyszerűen ennyi (és ráadásul ilyen nyílt) ágyjelenetet koreai közönségfilmben eddig még nem lehetett látni.

A közel négymillió nézőt vonzó, 10 millió dolláros grandiózus produkció próbál mindenből sokat nyújtani, és ez a szexre hatványozottan igaz. Meglepő módon ez a recept, mármint a mindenből sokat-elv működik, és bár nem éri el egy Zhang Yimou-féle királydráma színvonalát, a nézőszámok mindenképpen a rendező és forgatókönyvíró Yoo Ha (A Dirty Carnival) elgondolásának helyességét igazolják. (Zhang Yimou pedig egyébként is külön kategória, valahol magasan a többi rendező felett, nincs értelme hozzá mérni bárkit is.)

Ami a cselekményt illeti, a kiindulási pont egy bizarr szerelmi háromszög, amiben van annyi potenciál, hogy a viszonylag hosszú, 142 perces játékidő alatt is képes legyen teljesen lekötni a nézőt. Ez mindenképpen a Frozen Flower javára írható, főleg a szintén hosszú, de részleteiben néhol reménytelenül unalmasra sikeredett korábbi kosztümös filmek fényében

Rendezte:
Ha Yoo

Irta::
Ha Yoo (screenplay)
Szereplők:
Jin-mo Ju,
Ji-hyo Song,
In-seong Jo

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Megfagyott virág Frozen Flower (Ssang hwa jeom) (2008)HD mp4



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez vidoza.net videó.
Segítség a vidoza.net típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2020. december 4. Nézettség: 106

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal