Rosamunde Pilcher: Viharos reggelek, szerelmes esték (Morgens stürmisch, abends Liebe)

1 videó - 2019
Német, romantikus dráma, 90 perc

Julian Cavendish, egy szimpatikus kertépítész együtt az apjával egy faiskolát üzemeltet Cornwallban. A „Cavendish & Sons” már generációk óta a család tulajdonában van. Viszont apja, Richard nagy bánatára Juliannek mindezidáig még nincs vérszerinti gyereke, bár már tíz éve együtt él élete szerelmével, a meteorológus műsorvezetővel, Holly Reynolds-szal.

Az együttélésük tízedik évfordulóját megünnepelni elmennek egy újonnan megnyílt vendéglőbe. Míg Holly azt tervezi, hogy a barátját meglepi egy házassági ajánlattal, Julian pedig azt szeretni ajánlani, hogy legyen nekik is egy közös gyerekük. A férfi az elmúlt években szeretettel segített a már időközben pubertáskorúvá felcseperedett ikrek, Lisa meg Leo felnevelésében. A vérszerinti apjukat nem ismeri sem Julian sem a gyerekek. Holly állítása szerint mindkét gyerek egy spanyolországi egyéjszakás kaland következménye. Persze ez csak legenda, nem egészen felel meg a valóságnak.

Ugyanis épp a vendéglőben találkoznak Holly és Julian Vince Morgannal, egy állandóan úton lévő mesterszakáccsal, aki a gyerekek apja és most Cornwallban szeretne gyökeret ereszteni. Vince láthatólag örül, hogy Hollyt újra látja, míg a nő fejveszetten elhagyja az éttermet. Julian érdeklődésére, hogy ki is ez a Vince, a nő azt állítja csupán egy ifjúkori botlásáról van szó, és azt remélte sosem fog a férfivel az életben találkozni.

Remény, ami nem teljesedik be, mert ahogy Vince rájön, hogy ő Holly ikreinek az apja, szeretné a gyerekeit is megismerni. Holly megpróbálja Vince elgondolását minden eszközzel megtorpedózni, de a családpárti Julian nem kívánja megakadályozni Vince és a gyerekek kívánsága teljesítését; Richard apjának minden figyelmeztetése ellenére, „ne hozd a saját házadba az ellenséged…”

Julian apja véleménye: a vér nem válik vízzé. Julian apjával, Richarddal annak hat hónappal ezelőtti szívinfarktusa óta vitája van a faiskola piaci stratégiájáról, és most sem hallgat az apjára. Ekkor még egyikük sem tudja, hogy maga Julian is kakukkfióka. Csupán Lauren Williamson, a család háziorvosa és Richard elhunyt feleségének jó barátja tud róla. Lauren viszont megígérte, hogy hallgatni fog, még akkor is, ha ez közte és Richard között kialakuló szerelmet próba elé állítja.

Vince megjelenésével megnyitja a család Pandora szelencéjét, mert nem csak az ikrek találják a vérszerinti apjukat belevalóbbnak, mint a nevelőapjukat, Juliant, hanem úgy tűnik, Holly megint nem tud ellenállni a gyerekei apja elbűvölő modorának. Megkezdődik a küzdelem két egyenlőtlen esélyű férfi között egy nő és annak gyerekei kegyeiért. Viharos idők következnek, ahol Juliannek be kell bizonyítania, hogy ő a megfelelő fiú, férfi és apa Holly oldalán.

Rendező:
Stefan Bartmann
Írók:
Jochen S. Franken, Martin Wilke
Szereplők:
Gabriel Merz (Vince Morgan), Michaela Rosen (Lauren Williamson), Frieder Venus (Richard Gray), Nadine Warmuth (Holly Reynolds), Mathias Harrebye-Brandt (Julian Cavendish), Noah Kraus (Leo Reynolds), Johanna Hens (Lisa Reynolds)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Rosamunde Pilcher: Viharos reggelek, szerelmes esték teljes film magyarul



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2021. április 5. Nézettség: 325

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal