Richard Jewell balladája (Richard Jewell) 2019.

1 videó - 2019
Amerikai dráma, 128 perc

Richard Jewell több száz ember életét mentette meg, miközben a sajátját kockáztatta. Hős lett belőle, egy ország ünnepelte. Egy darabig. Nem sokkal később már az első számú közellenségként tekintett rá Amerika két legnagyobb hatalma: az igazságszolgáltatás és a sajtó. Az átlagos kis biztonsági őr (Paul Walter Hauser), aki a szíve mélyén mindig zsaru szeretett volna lenni, az Atlantai Olimpián teljesített szolgálatot, amikor egy magára hagyott hátizsákot fedezett fel. A helyén volt az esze és a szíve, ezért sikerült idejében kiüríteni a környéket. Állítólag. Az FBI azonban úgy gondolja, ő lehetett az elkövető, aki a saját hírnévért kockáztatta sok ember életét. A naiv, jó szándékú férfi és egy karrierje mélypontján lévő ügyvéd (Sam Rockwell) összefog, hogy bebizonyítsa az igazát. Dávid harcba száll Góliát ellen… Clint Eastwood, a 4 Oscar-díjjal elismert színész- és rendezőlegenda ismét egy megtörtént eset alapján, sok nagyszerű színész segítségével készítette el mindvégig feszült hangulatú, hátborzongató igazságokat feltáró filmjét: témája egy olyan bűnügy, amelynek a megoldása máig kétséges. ...Bemutató dátuma: 2020. január 23.

Rendező:
Clint Eastwood
Írók:
Marie Brenner, Billy Ray
Szereplők:
Kathy Bates (Bobi Jewell), Sam Rockwell (Watson Bryant), Ronnie Allen (Kenny Rogers Impersonator), Ian Gomez (Dan Bennet), Charles Green (Dr. W. Ray Cleere), Jon Hamm (Tom Shaw), Mike Pniewski (Brandon Walker), Brandon Stanley (Student), David Lengel (Cameraman), Olivia Wilde (Kathy Scruggs), Grant Roberts (Will Jones - APD), Beth Keener (Pregnant Woman), Paul Walter Hauser (Richard Jewell), Nina Arianda (Nadya Light), Ryan Boz (Student)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

RICHARD JEWELL BALLADÁJA (2019).mp4A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: kedd, 2022. szeptember 27. Nézettség: 15

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal