A jelszó Világvége (The Mark) 2012.

1 videó - 2012
amerikai akciófilm, 94 perc

Chad Turner (Craig Sheffer) és csapata egy titkos kormánykísérletet biztosít, ahol az Avanti cég tudósai egy, a világvége elkerülését célzó, speciális chip kifejlesztésén dolgoznak. Ám a labort támadás éri, és hogy megmentsék a chipet, Chad testébe injektálják, így a férfi az Avanti legféltettebb kincsévé válik. Chadet Berlinbe kísérnék, hogy a G-20-as csúcs keretében bemutassák a chipet, de a gépet egy világuralomra törő terrorszervezet támadja meg. Az akció során Chad megszökik, de jól tudja, hogy mostantól sehol nem lehet biztonságban.

Rendező:
James Chankin
Szereplők:
Eric Roberts (Cooper), Craig Sheffer (Chad Turner), James Chankin (Jeremy Turner), Gary Daniels (Joseph Pike), Sarah Deakins (Jodi), Iván Kamarás (Phyllip Turk), John Marengo (Donny), Carey Scott (Ted, Co-Pilot), Ron Smoorenburg (Arlo), Sonia Couling (Dao), Gigi Velicitat (Graham), David Cuddy (Gregory, Captain), Art Supawatt Purdy (Jock), Charlie Ruedpokanon (Jiri), Byron Gibson (Jensen), Al Harlow (Older passenger), Bruce Blain (Air Marshal), Celicia Arnold (Jennifer)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

A jelszó Világvége (2012)A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2023. február 10. Nézettség: 31

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal