Startup szerelem (Starting Up Love) 2019.

1 videó - 2019
amerikai romantikus film, 76 perc

Amikor a munkamániás Jillian értesül arról, hogy a rég nem látott, gazdag nagybátyja elhunyt, megtudja, hogy a férfi rá hagyta a gyönyörű hegyoldalban lévő üdülőjét - és egy családot, akiket eddig nem is ismert! Jillian terve az, hogy a lehető leghamarabb eladja az ingatlant és továbblép, de ekkor találkozik a ház gondnokával, a jóképű Liam-mel és meggondolja magát, közös projektbe kezdtek. Szikrázik köztük a levegő, amikor együtt dolgoznak, hogy a házat igazi üdülőhellyé varázsolják. Amikor az üzlet nem a tervek szerint alakul, Jillian-nek fontos döntést kell hoznia..

Rendező:
Tim Cruz
Szereplők:
Charlene Tilton (Aunt Marjory), Steve Coulter (Uncle Walrus), Anna Hutchison (Jillian), Nicholas David King (Cody), Zeb Slone (Self - Family member at wake), Marsha Slone (Family member at memorial service), Anthony Pineda (Chauffeur), Brandon Hirsch (Greystone), Amy E. Blackburn (Cookie Store Customer), Cody Anthony (Max), James J. Fuertes (George), Rocky Myers (Liam), Steven A. Miller (Patrick), Shannon Cogan (Karen), Erica Hernandez (Samantha), Christopher Collins (Sebby), Clyde Tyrone Harper (Howard), Sarah Cleveland (Managing Partner)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Ujváriné Judit -
 

Startup szerelem HD (Romantikus) 2019.mp4A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Movies (Filmek) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2023. március 22. Nézettség: 14

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal