Ross Sisters

10 videó
A Ross Sisters testvérek voltak
A Ross Sisters volt a trió az énekesek és táncosok, amely a nővérek Aggie Ross, Elmira Ross, és Maggie Ross (akinek igazi neve volt Veda Victoria Ross, Dixie Jewel Ross és Betsy Ann Ross.
A Ross Sisters született West Texas Charles Adolphus és Veda Cordelia Ross. Nem sokkal azután tették "Broadway Rhythm," ők Európába költözött, ahol megjelent a "Piccadilly Hayride," a háború utáni londoni színpadon revü futott 1946-tól 1948.They is rögzítésre "Öt percig" című dalt, később hatálya alá tartozó Frank Sinatra.

Betsy Ann Ross (Aggie) született június 26-án 1926-ben Colorado City, Texas. Férjhez ment Robert "Bunny" Hightower, egy amerikai táncos, január 11-én 1947-ben. Azt állította, hogy ő alkoholista volt szenvedés skizofrénia, aki egy alkalommal verte Betsy annyira, hogy majdnem meghalt. Úgy tűnt, együtt, sokszor az Ed Sullivan Show, és volt egy fia együtt. Hightower korábban férje táncos Vera-Ellen, legismertebb Rosemary Clooney nővére a filmben White Christmas.

Veda Victoria (Vickie) Ross (Maggie) született november 8-án, 1927, a Roscoe, Texas. Férjhez ment Robert Lamouret április 10 március 1950, Párizsban. Ő később feleségül ment Bob Hender.

Dixie Jewel Ross (Elmira) született augusztus 9-én 1929-ben Loraine, Texas. Július 10-én, 1948, hozzáment Richard (Dickie) Henderson, OBE, (1922-1985). Volt egy fia, Matthew, és egy lánya Linda. Dixie halt meg 33 évesen on július 10, 1963 és temették el Angliában.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

3 Ross Sisters A Crazy Dance Video From 1944



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Shows (Előadások) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2014. január 30. Nézettség: 267

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal