Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Vivien Vajda: Hungarian Girl Is The Worlds BEST Jump Roper! | America's Got Talent 2018A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Shows (Előadások) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2018. június 27. Nézettség: 756

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

szerda, 2018. június 27. 19:42
A szombathelyi származású Vajda Vivient sokat csúfolták, mikor kicsi volt, most megmutatta zaklatóinak és az egész világnak, mit tud.
Mikor Viven kilépett a zsűri elé, és mondta, hogy ugrókötelezni fog, nem voltak elájulva tőle. Aztán jött a meglepetés! A fiatal lány ugyanis többszörös világbajnok ebben a sportágban, és olyan produkciót mutatott be, hogy a zsűri alig találta a szavakat utána. Mel B szerint Vivien előadása egyszerűen briliáns volt, Simon Cowell pedig azt mondta, az ilyen produkciók miatt szereti ezt a showműsort.

Vivien ekkor elsírta magát. Elmesélte, hogy gyermekkorában sokat csúfolták, azt mondták neki, mekkora bohóc. Howie Mandel megvigasztalta a lányt, azzal, hogy most nem csak a zaklatóinak mutatta meg, hanem az egész világnak. Mind a négy zsűritag igent mondott a lány produkciójára, aki így továbbjutott a következő fordulóba. Szívből gratulálunk!
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal