Káldy László - Kaldyfilm

69 videó - 2012
Káldy László kis filmjei.

"1938-ban születtem. Gépészmérnök vagyok. Kisebb nagyobb megszakításokkal egyetemista korom óta filmezek, csupán kedvtelésből a saját eszközeimmel,a saját pénzemből,többnyire egyedül. Régebben amatőr filmesnek hívták az ilyen magam fajtát, manapság már „független filmesek” vagyunk.

Az elmúlt évtizedekben nagyon sok filmet csináltam melyekkel sok díjat nyertem, filmes körökben ismert lettem.
Filmjeimet a szélesebb nyilvánosság eddig nem nagyon ismerte, de mostantól ez remélem másképp lesz. Elhatároztam ugyanis, hogy amíg még élek az internet segítségével közkincsé teszem azokat ezúttal itt a www.kaldyfilm.fw.hu honlapomon is.
Terjedni akkor fognak, ha Ön megosztja azokat ismerőseivel.
Honlapomon jelenleg 48 db rövid filmet nézhet ott meg, melyekkel az elmúlt 40 évben 62 db díjat nyertem.
Kattintson a Filmek feliratra,majd válasszon egy kategóriát és ezen belül indítsa el a megnézni kívánt filmet. Mikor elindul a lejátszás a nyilat az egérrel húzza a lejátszó ablak bal felső sarkában ahol ismét kattintson a film címe, ekkor a lejátszás a YouTube rendszerében folytatódik tovább. A filmet itt tudja megosztani ismerősei között.
Ha megnézte vagy időközben megállította a lejátszást kattintson rá a film címe alatt lévő kaldyfilm feliratra. Ekkor a lejátszási ablak mellett megjelenik 5 db lejátszási lista.
Ha rákattint valamelyik lista címére előjönnek a listán belül egymás mellé rendezett filmek /listánként kb.12 db/ Itt kiválaszthatja a megnézni kívánt filmet aminek a címére kattintva elindul annak lejátszása. A listán belüli soron következő filmek lejátszása autómatikusan tovább folytatódik.
A lejátszás lista alatt lévő további információra kattintva előjön a lejátszási lista URL címe amit ha tovább küld ismerőseinek a lista teljes anyaga továbbításra kerül!
A véleményeket mindig kíváncsian várom!
A filmek megnézéséhez Adobe Flash Player program szükséges, mely ha még nincs az Ön gépére telepítve az internetről letöltheti azt.
Filmjeimhez jó szórakozást kívánok:Káldy László"

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Love Story



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez indavideo.hu videó.
Segítség a indavideo.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2012. június 4. Nézettség: 1,187

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal