Volt egyszer egy Vadnyugat (C'era una volta il West)

7 videó - 1968
színes, olasz-amerikai western, 165 perc

Az elmaradhatatlan szájharmonikájáról nemes egyszerűséggel csak Harmonikának nevezett rejtélyes idegen már régóta hajszolja Franket, a gyilkos bandavezért, akivel sürgős párbajozni valója van. Frank azonban mással van elfoglalva: a nyugat felé terjeszkedő mohó vasúttársaság megbízásából meg kell tisztítania a terepet, hogy potya áron jussanak hozzá a tervezett pálya melletti földekhez. Most azonban komoly gondja akad Jill, az egykor örömlányként hírnevet szerző, gyönyörű özvegy személyében, aki körömszakadtáig ragaszkodik a birtokához. A tablót még Cheyenne, a szökött bandita színesíti, akiről senki sem tudja, melyik oldalon áll.
A Vadnyugat hőskorának színes forgataga lenyűgözően tárul elénk Sergio Leone világsikert aratott, klasszikus mesterművében.

"Összeszedtem magamnak a filmtörténet általam legkedveltebb mágikus helyeit és pillanatait. Leone filmjét megtöltöttem idézetekkel, melyekről maga sem tudja, hogy idézet. Vannak képsorok, pl. az egész eleje Cardinale megjelenéséig, amit pont úgy forgattak le, ahogy megírtam... számomra ez Leone legjobb filmje" - nyilatkozta Bertolucci, a már világhíres író-rendező, erről a vadnyugati bosszútörténetről, amely a transzkontinentális vasútépítés idején játszódik, és egyszerre folytatja John Ford és Giuseppe Verdi hagyományait.

szereplő(k):
Charles Bronson (Harmonika)
Henry Fonda (Frank)
Claudia Cardinale (Jill McBain)
Jason Robards (Cheyenne)
Gabriele Ferzetti (Morton)
Paolo Stoppa (Sam)
Woody Strode (Stony)
Jack Elam (Knuckles)
Keenan Wynn (Sheriff)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Volt egyszer egy vadnyugat (Teljes film) .kA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youwatch.org videó.
Segítség a youwatch.org típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2012. június 21. Nézettség: 35,630

   

Tetszik 1 és még 1 tag kedveli

Videó megjegyzések

hétfő, 2015. október 26. 15:58
Bocsánat, de ez furcsa. Nem megy, rákattintok, erre kiírja, hogy feljelentetted. Mi ez???
kedd, 2015. október 27. 12:38
Sajnos én sem tudom nézni.
vasárnap, 2015. november 22. 12:17
Két csillaggal valóban megy.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal
SELECT *, (MATCH(name) AGAINST ('Volt egyszer egy vadnyugat (Teljes film) .k')) score FROM videos WHERE video_id != 198287 and active ORDER BY IF(category_id = 28, 1, 0) DESC, MATCH(name) AGAINST ('Volt egyszer egy vadnyugat (Teljes film) .k') DESC, ABS(CAST(hits - 35630 AS SIGNED)) ASC LIMIT 4
BIGINT UNSIGNED value is out of range in '(`magyarvagyok`.`videos`.`hits` - 35630)'