A tökéletes család

1 videó - 1942
fekete-fehér, magyar vígjáték, 74 perc
rendező: Sipos László
szereplők: Muráti Lili (Nyulassy Dóra), Vaszary Piroska (Nyulassyné, Melinda), Zsilley Margit (Pipi baronessz, Szitai húga), Hajmássy Miklós (Szabó Boldizsár, könyvügynök), Csortos Gyula (Nyulassy János gróf), Mihályi Ernö (Manó gróf, a nagyapa), Feleki Kamill (Nyulassy Frici), Delly Ferenc (Szitai Elek báró, Dóra kérõje), Pethes Sándor (Intézõ), Makláry Zoltán (Burger Márton), Makláry János (Inas), Bánky Róbert (Az Idea Könyvkiadó Vállalat igazgatója), Köváry Gyula (Fülöp, inas), Köpeczi-Boócz Lajos (Kovács)


Nehéz megélni egy szegény, ám jó családból való fiatalembernek, ha csak nemesi származása van, de egyebe nincs. Hősünk, Szabó Boldizsár nem esik kétségbe, abból választ, ami kínálkozik. Van egy "nagy sikerűnek" szánt könyv, a Hogyan leszek gazdag, az Idea Könyvkiadó Vállalat kiadása. Nos, ha a mi jobb sorsra érdemes Boldizsárunknak sikerül eladnia, akkor máris övé a nagy reményű könyvügynöki állás. Jó vagy rossz sorsa Nyulassy grófékhoz viszi. De hiába a lelkesedés, ha hiányzik a rátermettség. A gazdagság látszatát fenntartani kívánó Nyulassy család teljesen kifosztja. A grófnő csak a könyvét veszi el, no meg a pénzét nyeri el kártyán, Frici gróf egy kicsit többet tesz: ellopja és eladja Boldizsár autóját. Dóra grófkisasszony még ezt is felülmúlja.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Tökéletes család - 1942 - teljesA videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2013. február 28. Nézettség: 1,213

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal